Testimonials

“Ro og varme
Dyb indsigt
Beroligende påvirkning
Hjælper med at give en troen tilbage på sig selv
Stor menneske kærlighed.

Tak Magnolia”

// Peter 

“Hold nu op… Magnolias første besked var SÅ specifik, at jeg mildest talt tabte mæglet”

Behandlingen ”fra hæl til sjæl” hos Magnolia var en gave til mig selv. Plus, at jeg søgte sparring til de opgaver forretningsmæssigt og privat der var lige nu i mit liv. Og hvilken gave! Jeg satte mig til rette i behandlerstolen med fødder i vandet. Så startede Magnolia med at give beskeder fra Spirit alt imens hun ordnede mine fødder. Hun så lige ind i min sjæl, hvilket i sig selv var forløsende, at blive mødt præcis som den man er. Med det udgangspunkt fik vi en givende snak om, hvordan jeg tog de næste skridt. Jeg gik derfra med smukke fødder og en stor tro på, at jeg egentlig havde styrken til at gå med alt det der lå mit hjerte nært. Kan kun anbefale Magnolia og hendes skønne behandling. Og jeg kommer igen!”

// Christina 

“Magnolia er en efterspurgt clairvoyant med begge ben på jorden og en formidabel evne til at skabe klarhed over klientens liv”.

Magnolia er en efterspurgt clairvoyant med begge ben på jorden og en formidabel evne til at skabe klarhed over klientens liv. Få klar besked om dit kærlighedsliv, arbejde og få gode råd om din fremtid. 

Mange bruger Magnolias clairvoyante evner til at skabe forandring som hos andre behandlere vil tage flere år”.

// Rina

Jeg besøgte Magnolia på en kold vinterdag uden at vide, hvad jeg skulle forvente, udover at få lækre fødder, som jeg kunne svæve på.at jeg mentalt også ville svæve derfra, var jeg ikke forberedt på, men det var hvad der skete. Jeg svævede derfra, mentalt eksalteret. Fra det øjeblik jeg satte mig i stolen, med fødderne sænket i det varme vand, åbnede Magnolia op for de beskeder hun modtog til mig. Jeg har gennem min tid konsulteret adskillige Clairvoyanter og håndlæsere, men hold nu op, Magnolias første besked var SÅ præcis for noget helt specifikt, der fyldte i mit liv på det tidspunkt, at jeg mildest talt tabte mæglet, og hun fortsatte med at formidle beskeder, ALLE som jeg kunne relatere til, specifikt for mig, den jeg er, hvad jeg undertrykker og hvad jeg skal / kan arbejde med. Emner Magnolia ikke havde forudsætning for at kende til. Helt utroligt. Tiden efter: Udover at jeg fik en himmelsk fodbehandling, af en utrolig skøn person, satte de formidlede beskeder sine aftryk og hvorend det kommer fra, så har mit liv taget en drejning og noget meget spændende er ved at udfolde sig……præcist som Magnolias første besked ville guide mig i retning af, og det er præcist hvad jeg fik ud af det, – en guide, på nogle for mig, meget essentielle punkter i mit liv

Dorthe Høck

Ønsker du det samme?