Fra hæl til sjæl – hele dig

Behandlingen fra hæl til sjæl

I min behandling fra hæl til sjæl kombinerer jeg mine evner, som består af en fodbehandling og samtidig en clairvoyance.

Jeg bruger min klarfølelse, mærker, hører og lyser på dit hjerte, og giver dig de budskaber fra dine guider, så du går på lækre og lette fødder og dit hjerte fyldt med din egen kærlighed.

Jeg udfører hæl til sjæl behandlingerne med:

  • kærlighed
  • nænsomhed
  • ærlighed
  • formidling i et sprog du forstår
  • evnen til at oversætte dine følelser og kroppens sprog, så det bliver i dig, hvor du skal “give mere opmærksomhed”
  • værdighed
  • healer gammel sorg


Pris på behandlingen Fra hæl til sjæl
Fra hæl til sjæl behandling: 75 min. 1400 kr. 

Besøgte Magnolia på en kold vinterdag uden at vide, hvad jeg skulle forvente, udover at få lækre fødder, som jeg kunne svæve på…..at jeg mentalt også ville svæve derfra, var jeg ikke forberedt på, men det var hvad der skete….jeg svævede derfra, mentalt eksalteret.

Fra det øjeblik jeg satte mig i stolen, med fødderne sænket i det varme vand, åbnede Magnolia op for de beskeder hun modtog til mig.

Jeg har gennem min tid konsulteret adskillige Clairvoyanter og håndlæsere, men hold nu op, Magnolias første besked var SÅ præcis for noget helt specifikt, der fyldte i mit liv på det tidspunkt, at jeg mildest talt tabte mæglet, og hun fortsatte med at formidle beskeder, ALLE som jeg kunne relatere til, specifikt for mig, den jeg er, hvad jeg undertrykker og hvad jeg skal / kan arbejde med. Emner Magnolia ikke havde forudsætning for at kende til. Helt utroligt.

Tiden efter: Udover at jeg fik en himmelsk fodbehandling, af en utrolig skøn person, satte de formidlede beskeder sine aftryk og hvorend det kommer fra, så har mit liv taget en drejning og noget meget spændende er ved at udfolde sig……præcist som Magnolias første besked ville guide mig i retning af, og det er præcist hvad jeg fik ud af det, – en guide, på nogle for mig, meget essentielle punkter i mit liv🙏🏼

Dorthe Høck

Behandlingen ”fra hæl til sjæl” hos Magnolia var en gave til mig selv. Plus, at jeg søgte sparring til de opgaver forretningsmæssigt og privat der var lige nu i mit liv.

Og hvilken gave ❤ Jeg satte mig til rette i behandlerstolen med fødder i vandet.

Så startede Magnolia med at give beskeder fra Spirit alt imens hun ordnede mine fødder. Hun så lige ind i min sjæl, hvilket i sig selv var forløsende, at blive mødt præcis som den man er. Med det udgangspunkt fik vi en givende snak om, hvordan jeg tog de næste skridt.

Jeg gik derfra med smukke fødder og en stor tro på, at jeg egentlig havde styrken til at gå med alt det der lå mit hjerte nært. Kan kun anbefale Magnolia og hendes skønne behandling. Og jeg kommer igen ❤

Mette Christina Eiberg